Skriv ut

Posted in:

4 grunner til å delta på årets største IT-begivenhet i Barcelona

Årets utgave av VMworld er fullpakket av seminarer, paneldebatter, tekniske dypdykk og laber av ypperste klasse. Her er de fire viktigste grunnene til at du bør tilbringe fire dager i Barcelona midt i september!

Hvert år tar over 10 000 besøkende turen til Barcelona og VMworld. For deg som jobber i IT-bransjen, er det kort og godt stedet å være. I år går arrangementet av stabelen 11.–14. september, og det finnes selvsagt massevis av grunner til å delta. Her gir vi deg de fire viktigste!

1. Se inn i fremtiden. VMware ligger helt i forkant av teknologien. På VMworld får du møte og lytte til noen av verdens mest fremtidsorienterte eksperter, og du får innsikt i utviklingstendenser og trender som vil definere måten du i løpet av få år vil jobbe på.

2. Bli flinkere til det du gjør, og gi karrieren et løft. VMworld er en helt unik mulighet til å lære noe nytt. I løpet av fire dager kan du delta på hundrevis av seminarer og laber og samt foreta tekniske dypdykk som gjør deg flinkere i jobben. Du kan også dokumentere kunnskapene dine med bransjeledende sertifisering. Det kan være vanskelig å få tid til sertifisering i hverdagen. I Barcelona kan du ta intensivkurs, skaffe deg nye kunnskaper som er nyttige i jobben, og dokumentere dem med sertifisering.

3. Møt andre med samme utfordringer. Selv om det iblant føles slik, er du ikke alene om de utfordringene du strever med. På VMworld har du mulighet til å møte tusenvis av andre som jobber med det samme, lære av deres erfaringer og fortelle om dine egne.

4. Delta i roundtable-diskusjoner. Det populære formatet med roundtables om ulike temaer handler om digital omlegging i forskjellige sektorer. Disse møtene er bare åpne for deltakere fra Nord-Europa. Her kan du både lære av andre og få innspill til de utfordringene dere har. Ved å snakke og diskutere med andre i lignende situasjon og få hjelp fra VMwares eksperter finner du løsninger og trender som hjelper dere i utviklingen av digitale forretningsmodeller. Du kan delta på roundtables om disse temaene: telekommunikasjon, finans, forhandlere, helse, utdanning, offentlig sektor og forsvar.

Gå til VMworld 2017 med en VMware Partner:
Atea Norge


Årets utgave av VMworld fokuserer på fire områder:

Modernisering av datasentre: Mange sliter med gamle systemer. Å komme seg videre kan være vanskelig uten riktig løsning.

Integrering av IT-miljøer i offentlige skyløsninger: For å sikre fleksibel bruk og ressurshåndtering må man selv kunne bestemme hvordan ressursene skal fordeles.

Digital arbeidsplass: Digitalisering er ikke bare et moteord. Det er noe som skjer her og nå. For å kunne bygge opp en velfungerende digital arbeidsplass må dere være i stand til å identifisere og møte de nye utfordringene endringen medfører.

Omlegging av IT-sikkerhet: Den tradisjonelle sikkerhetsmodellen, der IT-miljøet befant seg inni et skall som var sikret med brannmurer, har lenge vært ineffektiv. Lær hvordan du kan sikre IT-miljøet på en moderne måte, og gjør deg samtidig kjent med verktøy og metoder som på en effektiv måte hjelper organisasjonen med å følge regelverket.

Meld deg på årets største IT-begivenhet nå!

Overbevis sjefen din om at du bør få dra til VMworld i Barcelona.