Skriv ut

Posted in:

Ta med deg jobben: Flyttbar SSD-disk – den beste løsningen også når det stilles store krav

Med en rask ekstern harddisk kan du uten problemer jobbe nesten hvor som helst uten å måtte ta med deg datamaskinen. Dagens SSD-disker oppfyller til og med de store lagringskravene som videoproduksjon stiller.

Visste du at du ikke trenger å kjøre programmene dine fra datamaskinens innebygde harddisk – og dermed heller ikke må bytte ut den interne harddisken hvis den begynner å synge på siste verset? Moderne eksterne SSD-disker er kraftige hastighetsmonstre som du til og med kan spille spill fra når du sitter ved en datamaskin.

Samsung X5 er designet for brukere som stiller ekstremt høye krav til bærbar lagring.

De er også så raske, stabile og robuste at de oppfyller kravene som stilles av personer som ofte jobber på reisefot – for eksempel fagfolk innen foto og video. Jo mindre du trenger å bekymre deg for at teknologien skal virke, jo mer tid får du til å være kreativ.

Jobben i lommen

Det finnes andre fordeler også. For det første kan du alltid ta med deg jobben uansett hvor du drar. Du blir ikke låst til en stasjonær datamaskin eller en tung bærbar enhet. Du har med deg alt på en ekstern disk som får plass i en bukselomme. Deretter kobler du den bare til en passende datamaskin der du befinner deg, så er du i gang. For det andre kan du overføre filer med mye høyere hastighet enn du kan med en tradisjonell ekstern harddisk.

Les mer om Samsung SSD X5 her

Samsung X5 er en bærbar SSD-disk som er både stilig, rask og sikker.

X5 Portable SSD Thunderbolt 3 er et godt valg hvis du ønsker en flyttbar SSD-disk til bruk på jobb. Lese-/skrivehastigheten er på opptil 2 800/2 300 megabit per sekund, med andre ord 20–25 ganger raskere enn en mekanisk harddisk og dessuten 5 ganger raskere enn en SSD med SATA-grensesnitt.

Innholdet er i tillegg passordbeskyttet. Hvis du mister harddisken eller lar den ligge uten tilsyn, trenger du ikke bekymre deg for at noen vil få tilgang til filene dine.

Hurtighet viktig

Mindre formfaktor og god design er selvsagt også en fordel når man reiser mye i jobben. Det gjør harddisken både lekker og lite plasskrevende i bagasjen.

Det du må være litt oppmerksom på når du jobber via en ekstern harddisk, er at du må velge en som er rask nok til at det fungerer smertefritt. Samsung X5 Portable SSD Thunderbolt 3 er blant dem som fikser biffen.

– En ekstern SSD kan fint brukes på samme måte som en intern harddisk. Noen hos Samsung har for eksempel bevist dette ved å spille spill fra en ekstern SSD i stedet for å installere spillet på den interne enheten, forteller Jani Laaksonen, produktsjef for Memory hos Samsung.

Det er med andre ord enkelt å ta med seg både programmer og filer mellom jobben og hjemmet, eller på jobbreiser – også i mer krevende miljøer. Alt du trenger, er en rask ekstern SSD-disk som er beregnet på formålet.

Les mer om Samsung SSD X5 her