Skriv ut

Posted in:

Derfor er denne SSD-disken en favoritt blant gamere

Tenk å kunne starte Windows på bare et par sekunder, og deretter dra i gang spillet like rekordraskt. Det er mulig hvis du velger en SSD-disk til maskinen. Vi forklarer hvorfor, og hvilken du bør velge.

Ytelse er alfa og omega for gamere som vil kunne spille de nyeste spillene med den beste grafikken uten forsinkelser og treg innlastingstid. At du trenger en god prosessor og et kraftig grafikkort, er de fleste klar over. Men også typen lagringsenhet har mye å si.

Best resultat får du hvis du velger en SSD-disk. Det snakkes mye om at disse er mer robuste enn tradisjonelle harddisker – noe som stemmer, blant annet fordi de ikke inneholder bevegelige deler – men de er også betydelig raskere. Det handler om store hastighetsforbedringer både når det gjelder lesing og skriving, og når det gjelder oppstart av operativsystem, programmer og spill. Med riktig type SSD-disk vil du sannsynligvis bli overrasket over hvor godt resultatet blir.

Les mer om Samsung SSD 970 EVO Plus her

Den beste SSD-disken for gamere

Blant dem som fått best karakter av gamere, er SSD-disken Samsung 970 EVO Plus. Den får toppkarakter fra de fleste kjøperne hos forhandlerne. Blant annet setter de pris på at den er lett å installere og rask. SSDb fås med 250, 500, 1 000 og 2 000 gigabyte, så du kan tilpasse kjøpet etter hvor mye lagringsplass du trenger.

Samsung 970 EVO Plus

Samsung 970 EVO Plus inneholder topp moderne teknologi for SSD-disker. NVMe-grensesnitt kombinert med Phoenix-kontroller og TurboWrite-teknologi muliggjør en lesehastighet på opptil 3 500 megabyte per sekund og en skrivehastighet på opptil 3 300 megabyte per sekund. Du trenger med andre ord ikke bekymre deg for treg oppstart av spill – det går som en drøm.

Dessuten følger det med et program ved navn Magician der du kan overvåke status for SSD-disken. Programmet holder også disken automatisk oppdatert med de nyeste driverne.

Formfaktoren på disken er M.2, som stadig oftere erstatter de tradisjonelle harddiskene. Med andre ord en praktisk, rask og robust harddisk som er perfekt for deg som vil ha en best mulig gaming-maskin.

Samsung 970 EVO Plus – en optimal SSD-disk for gamere

  • Skrivehastighet på 3 500 Mbit/s
  • Lesehastighet på 3 300 Mbit/s
  • 3 års garanti

Les mer om Samsung SSD 970 EVO Plus her